· 

CB&I en circular energy starten samenwerking

CB&I, de wereldwijde EPC-contractor (Engineering, Procurement, Construction) op het gebied van stroomopwekking, olie- en gasbehandeling en hernieuwbare energie, gaat ons helpen bij het ontwerp van onze eerste offshore installatie.

 

In juli vond de kick-off plaats, waarbij engineers van CB&I en Circular Energy de voor- en nadelen bespraken van de verschillende soorten gasturbines en compressoren. Ook bespraken zij de eisen voor de offshore installatie.

 

CB&I brengt als nieuwe partner waardevolle kennis mee, in het bijzonder de NET Power technologie, die een schone manier van stroomopwekking uit aardgas voor toekomstige installaties mogelijk kan maken. 

 

Naar verwachting zullen we in het najaar eerste ontwerpresultaten kunnen presenteren.